Qualiview voor De Lieve Tandarts 

Bekijk de korte video
Bekijk webinar

Introductie video voor De Lieve Tandarts

Als het gaat om transparantie in de zorg dan zie we dat de mondzorg achter loopt. Het gaat daarbij niet alleen om betrouwbare en relevante reviews over de klantbeleving binnen de mondzorg, maar ook dat een cliënt de mogelijkheid heeft een zorgverlener te vinden die goed bij hem of haar past.

Als zorgverlener wil je het beste voor je cliënten. Maar hoe ervaren je cliënten de kwaliteit van de zorg? Zijn ze echt tevreden, welke tips hebben ze voor je, wat is je onderscheid ten opzichte van andere tandartsen? Ontdek het met Qualiview!

Door op innovatieve wijze de individuele cliënt centraal te stellen, gebruiksvriendelijk te zijn voor iedere gebruiker, intelligent en continu data te verzamelen en de geanalyseerde informatie inzichtelijk te maken voor zorgaanbieder en cliënt.

Qualiview is het meest gebruiksvriendelijke en geavanceerde platform dat geautomatiseerd data verzamelt, waardoor online inzicht verkregen wordt in kwaliteitsindicatoren en procesverloop.


Blij met dit initiatief?

Klik op één van buttons aan het eind van de video & laat ons weten hoe blij je hiermee bent.

Nieuwe ontwikkelingen stemmen we graag af op de wensen van de gebruikers. Je feedback is voor ons daarom heel waardevol.
Presentatie door
Elles Baak - Accountmanager QualiviewDeel dit webinar