Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Uitkomsten bespreken in de behandelkamer. Tips & Tricks.

De uitkomsten wil je natuurlijk op een zo'n goed mogelijke manier terugkoppelen aan je cliënt. We geven je in deze webinar verschillende invalshoeken voor het interpreteren van scores en het herkennen van patronen in de patiëntrapportages. Daarnaast geven we je ook praktische tips die je kunt gebruiken in het gesprek met je cliënt.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
Suzan Oudejans en Masha Spits van Mark Bench

Over Mark Bench
Suzan Oudejans en Masha Spits van Mark Bench helpen zorgorganisaties bij het verbeteren van uitkomsten. Ze zijn expert in Routine Outcome Monitoring (ROM) in de GGZ en de verslavingszorg. Mark Bench ondersteunt organisaties daarnaast ook met de uitvoering van praktijkgericht onderzoek: óf iets werkt, wát werkt en hoe dat het beste vastgesteld kan worden. Of het nu gaat om statistische berekeningen of simpele frequentietabellen, een heldere vertaling naar het gebruik in de praktijk is het einddoel.

In een serie blogs vertelt Mark Bench je meer over Routine Outcome Monitoring (ROM). Met ROM ontvangen zorgverlener en cliënt via vragenlijsten direct feedback over de behandeling. Dat leidt tot meer succesvolle én meer passende behandelingen.Deel dit webinar